Visste du at biblioteket betaler abonnement for DEG på 3000 aviser og 2000 blader/magasiner?

Aviser og blader på 60 forskjellige språk!

Med lånekortet ditt og en smarttelefon/nettbrett har du tilgang til alt dette fra sofakroken hjemme.

Hvordan gjør jeg det?

1. Last ned bibliofil fra Appstore eller Google Play (bibliotekets egen app for å administrere dine lån, bestillinger og lignende.)
2. Logg inn med ditt lånenummer (nummeret som står på lånekortet ditt: Eks N00*******) og passord.
3. Last ned appen PressReader Pressreader_logo_brukes_hvitt fra AppStore eller Google Play eller Microsoft store.
4. Åpne bibliotekets app Bibliofil, trykk på meny-ikonet ☰ og bla deg ned til Logg inn i Pressreader.
5. Søk etter tittel, kategori, språk eller land og oppdag hva Pressreader har å by på. God lesing!

Du har også tilgang fra bibliotekets pc’er. Gå inn på www.pressreader.com. Her trenger du ingen innlogging.