Visste du at biblioteket betaler abonnement for DEG på 3000 aviser og 2000 blader/magasiner. Aviser og blader på 60 forskjellige språk! Med appen “Pressreader” på din smarttelefon/nettbrett får du tilgang til alt dette. Du har også tilgang til dette på bibliotekets pc’er. Du kan laste ned og lese flere aviser og tidsskrift i inntil 72 timer etter ditt siste biblioteksbesøk.

pressreader logo

Hvordan gjør jeg det?

1. Last ned appen PressReader
fra AppStore eller Google Play eller Microsoft store.
2. Besøk et bibliotek i Østfold og koble deg på bibliotekets nettverk. Last ned ønsket avis/tidsskrift til ditt nettbrett/smarttelefon.
3. Du kan laste ned og lese flere aviser og tidsskrift i inntil 72 timer etter ditt siste besøk i biblioteket.
Lykke til og god lesing!

Nyhet

Nå kan bruke Pressreader uten å besøke biblioteket. Åpne bibliotekets app Bibliofil, trykk på ☰ og bla deg ned til Logg inn i Pressreader. Så lenge du har appen til Pressreader installert vil bibliofil nå automatisk åpne Pressreader for deg og logge deg inn på vår gratis tilgang.