Rammet av demens?

Fredrikstad kommune skal være en demensvennlig kommune og biblioteket vil selvfølgelig være med på å støtte opp under det.

Ifølge WHO lever trolig mellom 80 000 og 100 000 nordmenn med demens i dag. Demens utvikler seg langsomt over tid og kan ikke kureres, men man kan komme sykdommen i forkjøpet. Det finns mye litteratur om dette og vi vil være med på å fremme denne kunnskapen, derfor har vi laget en permanent utstilling i biblioteket hvor du finner bøker om demens og brosjyrer fra Nasjonalforeningen for folkehelsen om temaet.

Vi har også hentet frem og samlet bøker som kan fremkalle hyggelige minner.

Noen bøker du finner i hylla eller kan bestille på biblioteket.

For mer informasjon om sykdommen demens, se sidene til Nasjonalforenigen for folkehelsen.

X