Sommerles starter 1. juni

av Oda Gjærdingen
20.05.21
1. juni starter årets sommerles. I år går reisen til den magiske regnskogen.

Fra 1. juni til 31. august kan du som går i 1. til 7. klasse delta på Sommerles.no

Man lager en profil på Sommerles.no, registrerer bøker, får lesetips, løser oppgaver og følger med på hva vennene dine leser. Her kan du også
lese en superspennende fortelling, skrevet av forfatter Mari Moen Holsve. Har du ikke tilgang til nett, kan du delta med et lesekort. Spør på biblioteket!

For hver bok man legger inn, får du XP (poeng) og går opp i level. Du kan lese vanlige bøker, e-bøker, lydbøker, tegneserier, eller du kan bli lest for - all lesing teller.

Og selvsagt har vi premier!

Når du registrerer bøker du har lest, får du digitale trofeer til profilen din på nettsiden, og du kan hente premier på biblioteket i løpet av sommeren.