Sommerskole i sommersola!

av anajoh
07.06.21
I sommer skal det skapes, oppfinnes og funderes på biblioteket! Vi gleder oss til å invitere alle 1.- til 10. klassinger på massevis av morsomme aktiviteter.

Fra uke 25 til uke 32 kan barn og unge oppleve alt fra sykurs til retrogaming på biblioteket. Alle arrangementene er gratis og programmet byr på stor variasjon, så her finnes det noe for alle. Kursene har et begrenset antall plasser, så vær rask med å melde deg på!

Årets sommeraktiviteter er kreative og morsomme – barn og ungdom i byen skal få bruke hendene, lære nye ting og kanskje også bli enda litt bedre på ting de allerede kan. De som liker dataspill kan være med på Fortnite-kurs holdt av en av Norges fremste Fortnite-gamere, Sebastian Stavland. Vordende musikere kan komme på markedsføringskurs med Christoffer Schou, kjent fra band som Navigators og Remington Super 60. Bibliotekets egne superstrikkere stiller med garn i Galtvort-farger og strikkestue i parken for å hjelpe ungdommene med å strikke egne Harry Potter-skjerf. På skrivekurs kan barn og unge bygge opp sine helt egne verktøykasser fulle av tips og triks slik at de selv kan skrive alle de gode historiene de savner å se i bibliotekshyllene. Hans Gerhard Meier inviterer til Skaperuke der man kan bygge spennende og uventede ting i papp, lage t-skjorter og filme og klippe sammen animasjonsfilmer.

Noen ungdommer vil også bli plukket ut til å dra på demokraticamp på Utøya med to overnattinger. I tillegg til de planlagte kursene og aktivitetene er biblioteket åpent for alle som har lyst til å henge litt blant bokhyller, game eller spille kubb i biblioteksparken.

Så denne sommeren er det ingen grunn til å kjede seg! Fyll opp sekken med solkrem, vannflaske og en god dose nysgjerrighet, sjekk ut aktivitetene på nettsiden Sommerskole i Fredrikstad 2021 og meld deg på det du måtte ønske!

Vi gleder oss til å se deg!

Fredrikstad bibliotek