Velg en side

Last ned bøker – helt gratis

Er biblioteket stengt og du plutselig får lyst til å lese en bok? Er du langt unna biblioteket, men trenger en bok? Da er appen eBokBib noe for deg. Med denne appen kan du låne og lese e-bøker når som helst og hvor som helst.

Hvordan gjør jeg det?

Last ned appen eBokBib fra App Store eller Google play.
Logg deg inn med lånernummer og pinkode.
E-bøkene har 3 ukers lånetid.
Lån inntil 3 bøker av gangen.
E-bøkene du har lånt forsvinner fra appen av seg selv ved forfallsdato.

 

Translate »

Ved å fortsette å bruke denne siden, samtykker du i vår bruk av cookies. Se vår personvernerklæring

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close