Ulf Morten Davidsen
Ulf Morten Davidsen

Om dette arrangementet

Tid
12:00 - 13:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Sted / Rom
Østfoldrommet
Målgruppe

Bok & Kaffe: Harmageddon

Tidligere distriktsredaktør i NRK Østfold, Ulf Morten Davidsen, debuterer med krimroman fra Østfold. Møt Davidsen i samtale med leder for program og marked på Fredrikstad bibliotek, Perry Aarti Olsen.

Et ektepar blir funnet drept på Hvaler etter å ha vunnet en milliongevinst i Lotto. En islamist blir funnet halshogd i Oslo. En pedofil er offer når politiet finner et tredje lik. «Den som aldri dreper» holder politi og media orientert om detaljer ved drapene, uten at noen vet hvem hen er.

Krimsjef Andreas Kiær ved Fredrikstad politistasjon er nettopp tilbake på jobb etter et halvt års permisjon på grunn av en personlig tragedie. Mye tyder på at det kan være sammenheng mellom drapene. Men hvilken? Og hvem er «Den som aldri dreper»?

«Harmageddon» er første bok i serien om krimsjef Andreas Kiær. Han er kjent som en sympatisk og dyktig etterforsker, men klarer han å håndtere sin egen krise når han skal jakte på «Den som aldri dreper»?

Ulf Morten Davidsen er tidligere journalist, redaktør og leder i NRK. Davidsen var elev på Cappelen Damms Krimforfatterskole i 2016 - 2017, og debuterer med «Harmageddon» som forfatter og forlegger.