Jentoft, Brunsvik og Hagerup

av Perry Aarti Olsen
09.03.22
Mars byr på spennende forfattermøter. Journalist Morten Jentoft snakker om krigen i Ukraina, Hilde Brunsvik har skrevet generasjonsroman fra Hvaler og Simen Hagerup debuterer med fantasyroman.

Morten Jentoft forklarer 

Tirsdag 15. mars kl. 19.00 får Fredrikstad bibliotek besøk av Morten Jentoft. Han vil gi oss et overblikk over krigen mellom Russland og Ukraina, og trekke opp de historiske linjene som har ført til den dramatiske situasjonen. 

Les mer om arrangementet her

Slektsroman fra Hvaler

Onsdag 16. mars kl. 12.00 er det Bok og kaffe spesial. Denne onsdagen kommer forfatter og sanger Hilde Brunsvik som er aktuell med boken Kamma/Emma: roman. 

«Kamma/Emma» er en bredt anlagt slektsroman om fire generasjoner kvinner og deres menn, i pendling mellom Oslos overklassemiljø og karrige kår på Hvaler. En roman om tiden som går, om alt man får og alt man mister, om klasseforskjeller og sosiale endringer, om krigens omveltende krefter, og om å være født som to. Les mer om arrangementet her.

Lokal fantasydebut

Torsdag 17. mars kl. 19.00. Simen Hagerup debuterer som romanforfatter med "Jordverv" - en fantasy for voksne. Hør forfatteren i samtale med Aleksander Bjørndal om denne originale, overraskende og humoristiske romanen.

Les mer om arrangementet her